Badoc

Començàrem les visites de cap de setmana a La Rochelle per anar seguint la construcció quasi artesanal del Badoc ; un RM1050, el número 49 de la sèrie, (Veure descripció). Per sort aquell any el fabricant va doblar els utillatges i foren capaços de construir–ne 11 en un any… No el tindríem fins la tardor del 2006.  Visita a l'Octubre 2006

La varada es feu a Port Carmargue per la drassana YES. Encara més visites pels últims preparatius. Allà coneixerem el nº 50, el Champ Fleury. Tot dos vam estar per Turquia el 2006 i el 2007  i  encara ara en mantenim  el contacte. Visita a l'Octubre 2006

Per fi a finals d’Octubre del 2006 el portàrem, més ben dit, ens portà ell cap a casa. En Manel ens acompanyà, recordem sensacions molt especials.

Ja hi havíem passat alguns caps de setmana, Primers sopar, melmelada ummm! Primera navegada (Port Camargue)

però dormir, menjar i viure tot navegant és increïble!. Estem entusiasmats amb la visibilitat des de l’interior, amb l’enorme banyera, i amb la manera de com gamba!!!

Cap a BCN    Cap a BCN

 

 

 

 

Ja teníem vaixell, però encara teníem molts punt oberts: jubilació, feina, fills… però no passa res, teníem paciència. El Badoc s’havia de provar, conèixer i adequar-lo a les nostres necessitats. Les navegades prèvies per la Mediterrània van ser perfectes per això.

Ara canviarem de rumbs.

 

 
 
 
 
 
 
 
 1. badoc on julio 30th, 2009

  Hola Bernadette

  Nos hace mucha ilusión que nos hayas escrito. ahora estamos a punto de cruzar el estrecho de Gibraltar, Aiguapara luego dirijirnos a Madeira y a los origenes de Manolo. Creemos que vamos a estar bastante tiempo hasta que volvamos por Sitges y Port Ginesta.
  Carloforte me gustó mucho. Tiene un recuerdo de las Baleares de hace unos 20 años. A parte de los meses de julio y agosto es un lugar super tranquilo.
  Seguimos en contacto.
  Un beso muy fuerte.
  Francesc y Marian

 2. Bernadette Paumen on julio 27th, 2009

  queridos amigos, hoy me enteré por harald gerstl, que marian tambien se ha despedido de frape behr. asi a vivir y a viajar los dos.
  hace tiempo que os quiería llamar, pero he estado bastante liada durante mis primeros meses de prejubilación. he estado en la masia de una amiga y a partir de mañana recibiré la invasión holandesa, y miriam mi hija por unos días.
  como estais? de harald he recibido vuestra web. lo he mirado un poco, precioso, pero me gustaría tener mas comentarios. p.e. sobre carloforte.

  espero oir algun día de vosotros o recibiros en sitges, tengo el port ginesta al lado de casa!!!!!!

  un abrazo fuerte, bernadette